Artikel om klimat och miljö i Finlands Natur

Tidskriften Finlands Natur skriver om natur, miljö och människans påverkan på ekosystemen. Här en artikel, något ovanlig i den här tidningen, på så sätt att konsumtion och tillväxt försvaras. Finlands Natur 4.2018

Författare: Rune Westergård

Rune Westergård är entreprenör och miljödebattör. Debutboken "Ett jordklot räcker" utkommer 1.9.2016. Om varför teknologin kan övervinna miljö- och klimathoten, och öka välfärden.

2 reaktioner till “Artikel om klimat och miljö i Finlands Natur”

 1. Hej,
  I början av januari besökte jag Hotell Vallonias restaurang och tog då med mig två exemplar av ”Ett jordklot räcker” med medföljande inbetalningskort. Nu när jag ska betala böckerna uppstod ett problem. Eftersom jag bor i Sverige blir det en utlandsbetalning som jag ska göra och när jag kollade med banken idag så uppgav de att jag behöver fylla i en adress för att betalningen ska genomföras. Finns det någon adress som jag kan ange till F:a Westergard? Eller kan jag betala på något annat sätt?
  Med vänlig hälsning,
  Petra Carlbaum

  1. Hej Petra!
   Jag mailade adressen till dig. Här kommer den också för säkerhets skull:
   Grönvallsstigen 6, 65610 Korsholm, Finland.

Kommentarer är stängda.